Som lo que sembrem
La salut i la cuina comença al Camp

















<<< NOTICIAS 2018 >>>
UPC Escola Superior d'Agricultura de Barcelona - Hortalisses, llegums i salut
28 Març 2018
En el marc del Pla de Transferència Tecnològica del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya s’ha organitzat una jornada tècnica per tractar dels beneficis del consum d’hortalisses llegums sobre la salut. Analitzarem la millor manera de  consumir-les i cuinar-les; l’eventual presència de residus de pesticides i contaminants ambientals, i finalment la millor manera de produir-les.

11.45 h Producció
Joan Salicrú
Vivers Salicrú
ECOFIRA DOSRIUS - La Fira Ecològica del Maresme
26 Març 2018
Dissabte, 26 de maig
18:15 h. Xerrada ‘Iniciació a l’agricultura biodinàmica’, a càrrec de Joan
Salicrú de Vallgorguina. Enginyer agrícola. Premi Ecosi 2014.
Ajuntament de VALLGORGINA - COM S'IMPLANTA UN HORT BIODINÀMIC?
24 Març 2018

XERRADA A CÀRREC DE JOAN SALICRÚ
ENGINYER AGRÍCOLA I AGRICULTOR BIODINÀMIC LOCAL

MUSEU DEL BOSC I LA PAGESIA. VALLGORGINA.